0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Jag älskar mitt hem och mitt hem är verkligen min borg! Jag har inte varit hemma ordentligt på flera månader, det känns som att jag bara har varit hem, packat om och bytt väskor och gett mig iväg igen. Men förra veckan tog jag mig tid att ta tag i hemmet. Dels har inte min städerska inte varit där på några veckor då hon varit bortrest, så jag gick i lugn och ro och dammade, dammsög och torkade golven. Sen började jag rensa lite bland alla inredningsdetaljer som står framme, jag ville ha det lite renare runt omkring mig och i samband med det passade jag på att flytta om lite saker, dom fick byta plats helt enkelt, då känns det som att det blir nytt igen. Jag har fortfarande en hel del jag vill göra, väntar bland annat på en ny lampa till köket. Dom nya köksstolarna blev så himla snygga. är så glad över att min äldsta skatt målade om benen på dom, han är helt grym! Han sprutlackar dom på jobbet så det blir som fabriksgjort och noga som attan är han, me like :-). Sen har jag under flera år letat den rätta mattan till köket men den har jag inte lyckats hitta ännu, men snart hoppas jag den dyker upp…

Det var ett tag sen jag visade hur det ser ut här hemma, men mycket på grund av att jag inte gjort något, men nu ska ni få se lite bilder och framförallt hur bra stolarna blev 🙂

När man väl börjar rensa och flytta om skulle jag kunna hålla på hur länge som helst, men den gången hann jag inte så mycket mer för det väntades middagsgäster på kvällen.

Nu ska jag bara fundera på vad jag tar tag i härnäst, finns så mycket jag vill göra 🙂

Ha det gott!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Att rensa och flytta om

  1. Åh! Är det stolarna från Systrene Gröne? Såå fina! Synd att de bara finns i Malmö och inte skickar. Kram o tack för en riktigt fin sida att följa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »