0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second
Så här såg det ut hemma hos mig igår …

Godmorgon fredag!
Mår ni bra allesammans?
I dag är jag tröttare än någonsin, häromnatten som jag inte många timmar och inte natten innan det heller och igår var det julbord ute på Fjäderholmarna… zzzz… skulle behöva sova igen några timmar i helgen känner jag. Men imorgon är det dags för nästa julbord!
I går fick jag besök av en av landets stora tidningar som var här och knäppte lite kort på mig till ett reportage, roligt och spännande! Återkommer om vilken bilaga ni ska köpa om några veckor 😉
Det är ju som ni vet bråda tider här innan jul, tur att man var ledig igår, för efter fotograferingen var jag iväg på en Sydafrikansk ansiktsbehandling, har aldrig testat det tidigare… Har ni?
Och sen var det full fart hem för att få på sig kläder och ett ansikte innan julbordet.
När jag kom hem hade jag fått ett efterlängtat paket dessutom, beställde det i måndags och fanns för avhämtning igår, och ändå kommer det ända från London! Det är ju till och med så att det tar längre tid när man skickar det inom Sverige.
SELFRIDGES

 Är så glad att dom har en shop och skickar till Sverige
 Mer bilder kommer senare, men den här klänningen tänkte jag ha på julbordet imorgon 😉
Favoritmärket… Michael Kors
Nu är det dags att ta tag i jobbet, lite Thaimassage tänkte jag också hinna med innan denna dag tar slut. Dessutom kommer Lilleman idag… Yuippie!!  Bilder från gårdagens julbordet mm kommer sen .. och senare idag kommer naturligtvis veckans outfit!

Ses snart igen!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “FOTOGRAF PÅ BESÖK

    1. Det var ju det Helena… lite trött är jag allt emellanåt men jag tycker det är så roligt att hitta på saker. Men just nu sitter jag och myser med vin, älskat sällskap vid en öppen spis…

      Kram
      Helen

  1. Roligt med reportage, spännande med paket och skönt med massage 🙂 Tack för kommentaren hos mig. Ska titta runt lite här inne nu, du verkar ha en härlig blogg 🙂 Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »