0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
ATT BARA FÅ HA DET BRA!

Gokväll där ute i mörkret, usch och fy vilket väder vi haft här i huvudstaden idag. Det har varit lika mörkt hela dagen, det är tur att man måste gå ut och åka iväg på sina kundbesök sådana här dagar, annars skulle jag nog lätt bli fast hemma i soffan. Det är inte underligt att man känner sig trött och idag är jag tröttare än vanligt. Det är tur att det kommer lite ledighet snart och lite roliga saker att se fram emot.
Har ni uppmärksammat det härliga Bloggevent som går av stapeln i februari på 
Krusenbergs Herrgård?

En härlig helg där kvinnan står i fokus, bland annat kommer Catarina Hurtig och Lotta med bloggen 4 årstider föresläsa, sen blir det utlottningar, goodiebag, övernattning med middag om man vill. Ett fullspäckat program som börjar redan vid lunch på lördagen.
Om ni vill läsa mer om eventet kan ni gå in Här.
Att bli bjuden på glögg och pepparkakor

I går var det en sån där söndag igen när man skulle dricka glögg och äta pepparkakor, jag menar förstås advent, och den 3:e i ordningen. Dessutom blev jag bjuden på adventsglögg, där det fanns både lussebullar, glögg, pepparkakor och en sprakande brasa…
Årets Blossa glögg får väldigt högt betyg utav mig, tycker den är den godaste på flera år.

Och som bloggerska så måste ju ”allt” förevigas 😉
Så lite lyxigt och bra hade jag det allt i går och ser fram emot den lyxiga helgen på Krusenbergs Herrgård också, men nu skall jag försöka ta en dag i taget och njuta utav det som kommer först, det vill säga julen, nyår och trettonhelgen.
Uppkrupen i soffan sitter jag och väntar på sista avsnittet av Morden i Sandhamn.
Vad gör ni raringar?
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

12 thoughts on “LYX PÅ FLERA HÅLL

 1. Jag sitter med byggdamm och kartonger runt mig, 2 busiga vovvar som helst vill hoppa i varje kartong och härja runt. Munnen full av engelska shortbreads som enligt dottern bara smakar smör 😉 Snart dags att hoppa i pyjamasen och bara slösurfa. En härlig måndagkväll helt enkelt. Tyvärr så missar jag bloggeventet då min man är i Sverige när det infaller och barnen kan ju inte precis vara själva här nere….
  kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

 2. Härligt med söndagslyx ♡
  Själv sitter jag just nu invirad i filtar å stickar Lovikkavantar till tomten 🙂
  Ha en fin kväll Helen
  Kram Ewa

 3. Jag såg att det skulle vara ett bloggevent. Låter toppen, men jag känner ingen …
  Jag har en flaska av årets glögg hemma, jag gillar verkligen designen. Jag gillar den säkert också. Jag har precis satt mig, har förberett lite tilltugg som jag ska ta med till jobbet i morgon. Kram S

 4. Jag köpte en sockerfri vinglögg (fast aspartamsötad) och var helt ok, mer som en gluhwien eller så och utan den allra sötaste smaken. Det ska bli så kul att träffa alla bloggtjejer, som man inte alls träffat IRL – spännande och lite pirrigt kommer det nog att bli men det ser vi fram emot 🙂 kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »