0 0
Read Time:45 Second
NÄR TREDJE LJUSET BRINNER STÅR JULENS DÖRR PÅ GLÄNT

Och visst är det så kära vänner!
Nu är vi väldigt nära, men än har vi lite tid på oss att ”klappa”. Lilleman och jag har pysslat för fullt här i helgen, gjort julskinka, slagit in julklappar, ätit julbord, ja vi har verkligen ”julat” runt.
Startade dagen med en härlig frukost och en nygriljerad skinka.
Älskar julskinka <3

Sen har vi slagit in paket för fullt, jag har löst mina ”stora” problem, har hittat både vitt papper och sidenband i svart och rött 😉

Lilleman var tvungen att åka ”hem” tidigt idag för att han hade en stor och svår matteläxa att lösa så när jag kört honom till stationen intog jag det stora varuhuset (NK) och fortsatte min julklappsjakt, jag är nästan nästan färdig nu.
Men nu börjar det lida mot Solsidan så nu skall lussebullarna, pepparkakorna och glöggen fram…
Trevlig advent raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “3:E ADVENT I MIN LILLA CASA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »