0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second
Är ni duktiga på att skämma bort er själv?

Att ge sig själv egen tid och skämma bort sig själv är den bästa gåvan man kan ge till sig själv, men hur lätt är det att göra det bland livets alla måsten?
Timmarna, dagarna, veckorna och månaderna går, man känner att man så gärna skulle både vilja gå på den massagen och att man verkligen skulle behöva, eller något annat man gärna skulle vilja göra för sig själv för att må bra.
För er som har små barn förstår jag att tiden inte alltid räcker till, jag har ju (tyvärr) inte mina barn boende hos mig så för mig är det lättare att ta sig tid, nog för att jag alltid har tusen saker i luften, men tycker ändå att jag försöker ge mig själv mycket av den här ”skämma bort” tiden.
Härom dagen provade jag ett nytt Spa här i huvudstaden som heter Spa Saloon by Malin och ligger på Kungsholmen. En ansiktsbehandling var inbokad, och dagen till ära en Sydafrikansk ansiktsbehandling.
Behandlingen utfördes med produkter från Sydafrika som heter Kalahari, ett märke som bara ett fåtal terapeuter här i Stockholm arbetar med. Dom är helt vunna från naturen.
Lite pics från salongen kommer här

Kalahari som produkterna heter tas från Kalahariöknen som är full av oanade skatter i from av afrikanska växter och träd.
Produkterna är billiga att köpa dessutom med välgörande ändamål för barn och människor i Sydafrika.
Gå gärna in Här om ni vill läsa mer om produkterna.

Malin som gjorde behandlingen på mig, och som dessutom äger salongen är även utbildad massör och under behandlingen ingick en lång härlig massage i ansiktet, på axlar, nacke och på huvudet. Så himla skönt! Det visade sig att Malin masserar många ”onda” idrottsmän, så det var ju självklart att jag bokade in en massage efter nyår för min onda nacke och axlar 😉

Och som vanligt när man varit på sköna behandlingar så går man därifrån som en ”ny” människa 😉

Kanske något att önska sig i julklapp?

Tjingeling så länge…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “MITT LILLA FACE OCH JAG

 1. Vad spännande att testa nåt nytt och ansiktsmassage är verkligen en underbar upplevelse om man ”hittar på rätt terapeut”
  Jag går kanske 4 ggr per år på ansiktsbehandling men skulle lätt göra det en gång i månaden…! Men som du skriver när man har barn hemma så räcker inte alltid tiden till….

  Kram PIllan

 2. Det är verkligen skönt att bli ompysslad med ansiktsbehandling och massage.
  Har ganska nyss hittat din blogg, och håller på att läsa igenom den
  Va mysigt du verkar ha det hemma, gillar din klädstil och inredning och vacker är du också.
  Blir så inspirerad när jag läser din blogg. Tack för att du delar med dej 🙂
  Kram Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »