0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second
Både något att äta och besöka..

Jag är barnsligt förtjust i kardemumma bullar, men jag gillar lika mycket att besöka Kardemumma…

Väl ”hemma” passar jag alltid på att göra ett besök på fina Kardemumma, inredningsbutiken här uppe som har allt och lite till. Eftersom byn är så liten så blir det som en liten knytpunkt i Gallerian där Kardemumma ligger, där springer man alltid på släktingar och vänner 😉

För Er som missat det så har Kardemumma öppnat en webbshop där ni kan hitta allt fin.
Den hittar ni HÄR
Nyårspaketen klara

När jag ändå var inne på Kardemumma gjorde jag klart alla paket inför julklappsleken på nyårsafton, så för er kära vänner som skall fira nyår med mig… jag är klar och jag vill gärna ha dom här paketen själv;-)

Annandag jul innebär för många en återvändar dag, så även för mig. I dag sätter jag mig i bilen mot huvudstaden igen. Ikväll väntar ytterligare en  julafton där jag skall mysa med paket <3
Är det fler än jag som skall ut i trafiken så får ni ta det lugnt, det är bättre att komma fram sent än att inte komma fram alls!
KRAM
PS! Ett litet mellandagstips….
För Er som mailade och frågade om dessa snygga byxor så kan jag upplysa Er om att dom är med på mellandagsrean hos Selected Style till 50% rabatt!
Finns Här


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

16 thoughts on “MUMMA KARDEMUMMA

 1. Wow! Snygga byxor. Och…såna fina paket! Vi gör också julklappsleken på nyårsafton. Det blir alltid så galet roligt! Jag har nyligen hittat till din blogg och nu har det blivit till ett behov, att titta in till dig. Du har så fint, snygga kläder, alltid jättefin i håret och ja, allt kring dig är fint.
  Ha det gott och njut av 2013:s sista dagar. Så tar vi oss an 2014 sen.
  Kramar från Irene i Karlskrona

 2. Kanonsnygga byxor du har! Jag drar mig för att köpa byxor på nätet eftersom jag vill att de ska sitta perfekt och sen blir det jobbigt att skicka tillbaka om man måste. Men de ser ju ut att sitta super på dig.

  Kram Lena

 3. Jamen det är ju en jättefin liten butik! Har varit där några ggr då vi varit på fotbollscup i Ljusdal 😉
  Sitter och surfar runt på olika mellandagsreor, perfekt tidsfördriv!

  Kram P

 4. Åh vilken fin julafton och jul du verkar ha haft. Så där vackert och välordnat som jag bara älskar när det är. Den butiken Kardemumma var jag i de sista dagarna i augusti. Har goda vänner som har fritidshus där uppe och då vi var där för första gången i somras så visade oss runt och då var vi i butiken. Fint! God fortsättning. Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »