0 0
Read Time:54 Second
En annorlunda vecka..

Fredag raringar! 
Och idag kommer min lilla skatt till mig <3. Veckan som gått har ju inte riktigt varit som mina veckor brukar vara, normalt kliver jag upp på morgonen och gör mig iordning för att gå till jobbet, men just nu är det ju inte så, men jag har rört lite på mig här hemma ändå, varit ut på lite roliga saker, så jag har nog fått ihop en liten inspirationsvecka när det gäller outfiten ändå som jag hoppas faller Er i smaken…
Lördagens

Mysdress Odd Molly
Spetslinne Rosemunde

Armband Balenciaga ( från min pakethög…)
Ring Efva Attling

Söndagens

Blus Michael Kors
Halsband Zen Amulets IOAKU
Ring och armband Edblads

Måndagens


Tröja Lindex
Byxor Mos Mosh
Halsband Dragonfly IOAKU

Tisdagens

Pälsjacka Miinto
Skjorta Mexx
Jeans Maruschka de Margò
Väska Michael Kors
Smycken Zen Amulets (finns i olika längder) IOAKU

Onsdagens 

Pälsväst Tullhuset
Skjorta ZARA
Halsband IOAKU

Torsdagens
Cashmere Poncho Nordiska Hem Lifestyle
Vit topp Esprit
Svarta byxor, mysiga yoga byxor 😉
Fredagens

 Tröja Moss Copenhagen Selected Style
Jeans Please Selected Style

”Veckans” är slut för den här gången, men vi ses här på samma plats nästa vecka igen 😉
Have a nice friday <3
Kram
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

12 thoughts on “VECKANS OUTFIT

  1. Du kan verkligen det här med både kläder och smink…. Kanonsnyggt!
    Har du läst ut boken ännu, jag har läst alla hennes, tycker dom är bra, hoppas det kommer en ny snart 🙂
    Hoppas du får en trevlig helg 🙂
    Kram Anki

  2. Som vanligt lyckades du och detta trots ditt ”tillstånd”!! Min favorit denna veckan blir onsdagens! Blir alltid lite ”blå” såhär när det går mot vår och tittar mycket på preppy-looken, konstigt… Kanske är det lite båtliv jag tänker mej 😉

    Kram kram P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »