0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

PICNIC PÅ LUNCHEN…

Var på en super härlig lunch bland massor av god mat, dryck, snacks mm… perfekt för att stoppa ner i picnic korgen i sommar, det mesta dessutom väldigt nyttigt. Många fina leverantörer var på plats som Jonas träningsmat,  Annas pepparkakor, Svensk potatis, Gott by Malin, Enjoy wine, Ebba von Sydow, KETTLE@chips, Lotus Bisoff….. bara miljön dom hade byggt upp kring det här var underbart sommar inspirerande.

Här får ni följa med mig…

story 12

story 11
Ebba von Sydow var på plats med sin nya bok ”Fest med systrarna von Sydow”

story 9

story
Annas pepparkakors nya smak Cappucino

story 1

story 8
Tjejen som ”alltid” tränar… Karin som bland annat skriver på Kittad

story 7
”Alltid” vid min sida Diana och Lina

story 6
En helt igenom nyttig cheescake… supergod! Från Gott by Malin

story 4

story 2

story 10

Jonas

story 5
Jonas träningsmat

En av Sveriges främsta kockar Jonas Lundgren som driver Restaurang Jonas på Kungsholmen fanns på plats för att presentera sin nya satsning Jonas träningsmat. God och hälsosam mat som är anpassad till personer som tränar mycket, men jag tycker att den passar alla som är medveten om vad man stoppar i sig, smaken var gudomlig, det bjöds på lax med asiatisk touch och äggröra med rostade hasselnötter. Jonas gör idag ett samarbete med Svarta Lådan vilket innebär att du kan få maten levererad direkt hem till dörren! Vill ni läsa mer om maten och hur det fungerar kan ni gå in på Jonas Träningsmat.

En lunch för sanna mat och dryckesälskare!

Kram på Er!

Ps!….. Style de Vie

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “TWISTED PICNIC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »