illaluktande träningsskor 1

Illaluktande träningsskor går inte att komma ifrån om man tränar mycket. Det spelar ingen roll att jag inte har fotsvett så sätter sig det en speciell doft i skorna efter ett tag, det är nästan så att jag hinner kasta skorna innan dom är utslitna för att dom luktar så illa. Men nu har jag kommit på ett knep, det kanske ni redan gör :-), men i träningsväskan har jag alltid en liten flaska med ”dofta gott spray” för skorna som jag köpt på skoaffären som jag alltid sprutar skorna med efter varje träningspass, och faktiskt, det hjälper! Dom luktar inte alls illa längre. Det finns ju även bollar att lägga i skorna  men för mig funkar sprayen alldeles utmärkt…. Så tränar ni mycket och har samma problem, testa det här!

illaluktande träningsskor

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *