0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Tara i ett tidningsställ nära dig!

tara

Tara, tidningen som finns i en butik nära dig, tidningen som på omslaget den här månaden pryder mig och fina Maria, som bloggar på The Life of Maria. Maria och jag gjorde samma resa, utan att för den delen veta vem den andre var, när vi sen blev erbjudna att vara med i ett reportage i tidningen Tara för våran viktnedgång möttes våra vägar. Tänk hur livet är och hur man kan träffa nya vänner, visst är det härligt? Maria och jag gjorde samma resa, vi kickstartade med hjälp av Ulrika Davidsson och gick sedan över på 5:2 dieten och har nu ett år efter starten fortfarande vår vikt och vårt välmående kvar. Allt om våran resa och våra tips om hur ni skall klara den resan, om ni vill göra den, kan ni läsa om i nya Tara som nu fyller många av tidningsställen där ute. I går kväll var jag på Ica Maxi och handlade och blev nästan lite full i skratt när jag såg att tidningen fanns på olika ställen i butiken, där stod jag, i tidningshyllan och tittade på mig själv 😉

tara 2

tara 1

140617Helen_44A9351 (2)
Kan jag så kan ni, det gäller bara att bestämma sig!

Trevlig läsning 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “Tara

 1. HEJ HEJA DIG SNYGGING!!! Måste köpa tidningen idag!
  Visst är det kul ( och kämpigt) när man väl bestämt sig och till sist ser resultatet!
  Jag bestämde mig innan sommaren att jag skulle gå ner ”några” kilon men vägrar att köpa en våg då jag inte vill bli fixerad vid vikten utan går efter hur kläderna sitter istället. Häromdagen provade jag ett par gamla jeans och de hängde väääldigt löst både här och där, så nog går det åt rätt håll!
  Kram, vi ses på snart!
  Judita

 2. Så snygg du är, måste åka till affären och köpa ett magasin idag.
  Behöver verkligen gå ner några kilo, men att det ska vara såå himla svårt.
  Tycker det är roligt att träna men jag är en riktig godisgris 🙂

  Riktigt bra gjort !!
  Kram Pia

 3. KUL jätte fin bild, såg en passagerar läste tidningen igår och skulle fråga om jag fick tjyvläsa om dig, men sen glömde jag bort…var så sent…å natt……ha en fin dag, kram L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »