Tävling med Style Level

Nu tycker jag att det är dags att köra en tävling igen! Tycker inte ni det? Den här gången kör jag en tävling med Style Level där ni har möjlighet att vinna en lång vit härlig kardigan, en av dom stora modenyheten här i höst, långa koftor! Ett plagg man alltid är snygg i, passar till allt! Vad gör man då för att få vara med i denna tävling?

Som vanligt (ni som har) delar på IG och FB via Vitae Stilo

Gillar Style Levels IG

Gå även in på Style Levels hemsida och signa upp Er för deras nyhetsbrev.

Och sen skriver ni en fin kommentar om hur ni tänker använda denna fina kofta här nere!

Svårare än så är det inte 😉

ALLA är Välkomna att tävla!

Lycka till!

Tävlingen pågår 1 vecka framåt, dvs till den 19 augusti!

tävling tävling

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

18 tankar om “Tävling…

 1. WOOOW!! Så superläcker långkofta a la lyx och flärd , det vet jag en ung snygg tjej som är värd, nämligen min söta 18 åring som ”jobbat häcken” av sig i sommar hon har haft 2 sommarjobb så för henne blev det bara 4 lediga dagar på hela sommaren, men hon gjorde det helt av fri vilja jag tyckte nog det lät lite väl mycket fast nu väntar förstås belöningen en härlig tjejkompis resa till Kroatien i 11 dagar lagom när vi andra har avverkat vår semester och kryper i arbetskläderna igen 🙂 men som sagt jag skulle bli så glad att få överraska henne med en så supercool långkofta.
  Kramar till alla som vill/törs/behöver.

 2. Hej Helen
  Enkelt att berätta hur jag ska använda denna snygga långa kardigan,
  VARJE DAG så klart…så snygg, nu håller jag tummarna förstås

  Ha det gott / kram Monica

 3. Men åhhh så snygg!!

  Har haft flyttkaos hela sommaren & samtidigt tagit hand om min svårt sjuka svärfar…
  Vi kommer ha inflyttningsfest här inom några veckor dååå skulle jag vilja ha den på mig.. så snygg…Samt så ofta jag kan..
  Kanske den kan dölja hur sliten jag ser ut..hihi

  Gillar sidorna fixat nyhetsbrev o hoppas på tur!!

 4. Som nybliven mamma med mindre shopping i klädkassan skulle jag verkligen uppskatta den fina långa kofta och bära den långt in på sensommaren. När kvällarna blir allt kyligare är den så snygg att bära över en tunika eller till ett enkelt linne och jeans, älskar spetsryggen på koftan då kan man ha exempelvis en färgglad tröja under! Skulle förlänga min sommar och ge extra värme ☀️ Mvh Sofie

 5. Skulle ha den på alla höstens partaj….inte för att jag är bjuden på nåt….än iaf:) får fixa egen kräftskiva o bjuda in lite vänner kanske….om jag vinner vill säga:))
  Kram

 6. Efter flera månader med 12-timmars arbetsdagar 7 dagar per vecka längtar jag efter hösten och säsongsslut. Lite kyla är välkommet likaså lite nya snygga kläder så långkoftan är välkommen om jag vinner! Kram!

 7. Oh vad fin!! Den hade jag velat ha när vi ska gifta oss nu i höst. Hade varit helt perfekt utanpå bröllopsklänningen till och från kyrkan. Håller tummarna hårt att jag vinner den

 8. Oh vad fin!! Den hade jag velat ha när vi ska gifta oss nu i höst. Hade varit helt perfekt utanpå bröllopsklänningen till och från kyrkan. Håller tummarna hårt att jag vinner den

 9. min dotter tar universitets examen i oktober Hon har köpt en blå klänning
  men i oktober blir det kyligt i Thesaloniki (Grekland ) och den här fina långjackan skulle vara perfekt

 10. Hej!

  Oj så snygg kofta 🙂 Den skulle vara så roligt att få vinna och ge till min älskade dotter. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer och varit sängliggande. Nu när hon övervunnit dem fruktansvärda sjukdomen och kommit på benen igen, så skulle hon tycka om att få ta på sig den när hon och jag ska åka på en kryssning. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!! Gillar och följer både på IG och FB 🙂
  Kram

 11. Hejsan!

  Just nu så håller jag på att försöka gå ner lite i vikt och då skulle det vara så kul att få vinna den ursnygga koftan. Den är ju sååå snygg 🙂 Hoppas hoppas!!!! 🙂
  Kram

 12. Tjena!

  Denna fina kofta vill jag vinna till min underbara kvinna <3 ! Hon skulle bli överlycklig 🙂

  MVH/Robert

 13. Hej!

  Så snygg kofta. Skulle passa perfekt till min dotter i efterskott på hennes födelsedag. Snyggaste presenten ever 🙂 Håller tummarna hårt!!!!

  MVH Rolf

 14. Efter att ha haft en målarpensel i handen hela sommaren kommer nu snart en av årets höjdpunkter, en konsert med Il Divo. Klädd i denna underbara kofta kan kvällen bara bli en succé . Hoppas hoppas.

 15. Vilken härlig kofta! Min dotter har precis börjat plugga till florist och det skulle vara superkul att få ge henne den efter det här året som varit, med hennes student mm. Nu har hon kommit på rätt köl igen och som mamma är jag såklart superstolt och superglad för hennes skull och det vore verkligen underbart att få se hennes min om jag skulle få chansen att ge henne denna!

 16. Men NUUUU måste jag tävla med!!:D:D
  HUR snygg är den inte och den är ju KLOCKREN när jag ska vara lite fin som VIPvärdinna på vår stora fest i stan:)
  Behöver glänsa lite där bland alla fina vippare och den skulle vara toppenfin att ha på sig om augustikvällen blir lite sval:)
  Kramisar!
  A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *