0 0
Read Time:43 Second

Måste bara tipsa en gång till om dessa fantastiska priser och rabatter på hårvårdsprodukterna hos Ginos  jag köpte för några veckor sedan. Hårsprayen använder jag dagligen, har nu också provat volymshampot från Kerastase, vilken skillnad på håret! Jag har haft ett annat märke tidigare, ett märke som en hårsalong tagit fram i eget märke, ingen nämnd, som gjorde att mitt hår var som ett svinto efter tvätt och helt platt, så här hade jag verkligen något att jämföra med 🙂

ginos-3Kerastase hittar ni Här

ginos-2Maria Nila strong finishing spray hittar ni Här

Fortfarande så är det upp till både 40 och 50 % rabatt på Kerastase och Redken så passa på! Köp till er själva eller varför inte börja inhandla julklapparna 🙂

img_5877Redken hittar ni Här

img_5879

Medan ni går in och shoppar lite hårprodukter skall jag göra mig en räksallad och börja packa inför min resa på fredag 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »