0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Boquerian en Tapas dröm

Boquerian i Mood Gallerian här i huvudstaden är en restaurang ni absolut inte skall gå förbi om ni är här och ”hälsar” på, om ni älskar Tapas i ”modern” tappning vill säga. Förutom att maten är gudomlig så är ju själva stället ett mysigt kryp in och där det alltid är fullt. Är ni inte där redan klockan fem för att försöka få ett bord så måste det bokas, det är så populärt! I går hade jag en date med fina Maria som bloggar på The Life of Maria och som jag träffade i samband med reportaget i tara gällade 5:2. Sen den dagen har vi ”hängt” och kommer så fortsätta att göra, vi har så mycket gemensamt, vi har samma tankar och drömmar om livet, vi vet bara inte riktigt hur vi skall komma dit ;-). Vi skall nog börja med en julshoppingresa till London… Om jag vore man skulle jag inte tveka en sekund att gifta mig med denna quinna!!
Hur som så hade vi för kvällen våran date på Boquerian och våran ”grej” har blivit champagne… kan säga att det blev några glas igår så imorse konstaterade vi båda att vi hade ”lite” ont i huvudet, men det reder sig, huvudsaken man har roligt, eller hur?!
Även min kära Nikon fick följa med under kvällen…

boquerian

boquerian 1

baren

boquerian 2

tapas 2

tapas 1

tapas

tapas 3

the life of maria

En mysig kväll och en restaurang ni inte bör missa om ni inte provat den!

Det var allt från mig, hoppas ni får en fin torsdagkväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Boquerian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »