0 0
Read Time:36 Second

Farsdagstips från komerse

Ni missar väl inte att det är farsdag den 9 november!?

Jag vet inte om ni som jag tycker att det är svårare att köpa presenter till far än till mor. Till mor kan jag alltid köpa kläder eller smink och skönhetsprodukter, även någon upplevelse. När jag kommer till min far så har han ”allting” och behöver ”ingenting”.  Nu har vi testat ett par nya pyjamasbyxor här hemma som jag tänkte tipsa om, det är ett par pyjamasbyxor från Komerse. Dessa byxor är sydda av Italienska skjorttyger och förutom att dom är sköna, så sitter dom riktigt snyggt! Något att gå hemma och mysa i på kvällarna.

farsdagstips

farsdagstips 4

farsdagstips 2

komerse

komerse

komerse

Ett litet farsdagstips från mig till Er.
Byxorna hittar ni alltså Här

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »