0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Singapore Sling på The Ruffles Hotel

Ruffles 1

Singapore Sling är en av världens mest kända drinkar. Den ”föddes” på The Raffles Hotel 1915 av ”huvud” bartendern Ngiam Tong Boon. Det fanns olika typer av Singapore Sling som serverades runt om i Singapore mot den som serverades på Raffles. Dagens recept från Raffles är något moderniserad och ändrades på 1970 talet.

Ruffles 4

Ruffles 5

Ruffles 3

Ruffles 2
Om man har varit i Singapore och inte varit på The Raffles och druckit en Singapore Sling kan man nästan säga att man inte varit i Singapore 😉

Precis som på alla andra barer så finns det mycket ”nötter” i baren, på Raffles finns det nog mer än vanligt…. det är bara att ta för sig!

Raffles

Ruffles 6
Glöm inte att kasta skalen på golvet bara!!!

Nu har vi kommit till slutet av vår resa, men jag har som sagt mycket kvar att visa Er, nu är det dags att åka iväg för våran sista gemensamma middag innan våra vägar skiljs åt. Ryktet säger att vi skall äta på Carlton där även min födelsedag kommer att firas ;-). Hanna och jag har en långflygresa hem till Stockholm som går via Frankfurt.

Ha nu en skön tisdagkväll så ses vi när jag är hemma igen <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Singapore Sling

  1. Så, nu har jag läst ikapp härinne. Wow, vad mycket ni har hunnit uppleva! Kan tänka mig att det är svårt att hinna smälta allt. Skönt att ni hann ta drinken i alla fall. Jag var lite orolig där ett tag 😉 Och grattis igen. Hoppas din födelsedag blev fantastisk. Annorlunda i alla fall gissar jag.

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »