0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Manhattan on my birthday!

födelsedag 1

Manhattan, där firade jag min härliga födelsedag. Manhattan är en bar på Regent Hotell i Singapore, här serveras cocktails och fina drinkar. När man först kommer till entrén på hotellet känner man på engång att det stället är alldeles något extra. På andra våningen, bakom stängda dörrar (som är öppna för alla) öppnar sig en fantastisk bar, byggt som en vardagsrum men sköna fåtöljer, soffor och bord i små grupper. För mig var det en total överraskning att vi skulle hit, det var vårt sista mål för vår resa i Singapore tillika min födelsedag, så jag fick en enorm avslutning på min resa och en fantastisk födelsedag. Men jag blev firad hela dagen så jag tänkte att ni skulle få följa med under ”min” dag…. dagen började med en låååång och svettig promenad längs en stig som kallas Tree top walk, därefter åkte vi till en restaurang som hette Tai Fung. En Indisk restaurang med gudomlig mat, Michelin star awards! Restaurangen är rankad till en av dom tio bästa restaurangerna i världen av The New York Times.

Tai Fung

Födelsedagslunch på Tai Fung

födelsedag

tårta
Mina nya härliga kamrater överraskade mig med tårta <3

En fantastiskt god lunch, jag åt chicken Tikka Masala, den var otroligt god men ganska stark 😉

Manhattan 

Dagen, resan och födelsedagen avslutades på Regent Hotell och på Manhattan bar, ett av dom lyxigaste hotellen i Singapore…

manhattan 17

manhattan 1

manhattan 7

manhattan 9

manhattan 12

manhattan 11

manhattan 13

manhattan 4

manhattan 2

manhattan 15

manhattan 3

manhattan 14

Weekend Cocktail brunch

På Manhattan har dom som första hotell i Singapore, med inspiration från New York börjat med en cocktail brunch på lördagar och söndagar endast för vuxna! Brunchen består av en meny med fria drinkar och delikata tilltugg. Vi fick ett smakprov utan den här menyn och det var helt amazing! Drinkarna flödade, vi hann knappt smaka på den ena innan den andra och tredje var på väg, Dom små tilltuggen var så goda så det blev en ”orgasm” i munnen, helt obeskrivligt! Medan vi satt där kom dessutom hotellchefen från det hotell vi bott på under veckan med en födelsedagspresent <3
Avslutningsvis så kom personalen på Manhattan in med en liten tårta till mig. Jag har nog aldrig blivit så firad på min födelsedag någongång, dessutom firad i två dagar på grund av tidsskillnaden 😉

Missa inte att gå hit om ni är i Singapore och njut av deras cocktail brunch!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Manhattan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »