0 0
Read Time:43 Second

Henderson Waves

Henderson Waves, också en sevärdhet ni inte får missa. Henderson Waves ligger i ett grönområde som sträcker sig 10 km runt om med olika parker. Henderson Waves är den högsta gångbron i Singapore, 36 meter över Henderson Road. En sak är säker, med bekväma kläder och sköna skor kommer man långt i Singapore. Det finns så mycket att se och uppleva och det mesta gör man till fots. Sen vi gått över Henderson Waves kom vi över till en metallbro som tog oss ner mot parkerna igen.. kanske inte nåt för dom som är höjdrädd 😉

Henderson_Waves

utflykt 2

utflykt 1

utflykt

utflykt 3

utflykt 4

utflykt 6

utflykt 5

utflykt 8

utflykt 7

utflykt 9

Just nu är det monsun period i Singapore, temperaturen ligger runt 34 grader men vissa dagar kom det några droppar regn, vissa dagar ingenting och andra dagar kunde det regna hela dagen, som om himlen vore öppen….

Nej nu måste jag kila vidare in i verkligheten 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Henderson Waves

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »