0 0
Read Time:3 Minute, 16 Second

KICKSTART! Bestäm dig redan idag att 2015 skall bli ditt ”lätta” år. Gör det lätt, gör det glatt och bara gör det!! Kom ihåg att det aldrig kommer någon rätt tidpunkt att ändra sitt leverne, vare sig det gäller mat eller träning. Man får ofta höra – på måndag! Men den där måndagen kommer aldrig! Det är fest med jobbet, det är födelsedagar, det är middag med vänner, skit i det!! Ni måste stå emot, ni måste bestämma Er, och kom ihåg att ni gör det för er själva! Man kan gå på fest, man kan gå på kalas, men just under kickstartsperioden så får man faktiskt tacka nej till vissa saker, gå på festen, ta med er egen mat eller förklara för värdparet att du äter en annan kost under en tid, i lördags när min son fyllde år var det massor av godsaker som jag själv lagat och bakat, men jag avstod, jag hade med mig min egen mat, för nu kör jag stenhårt i två veckor efter ett kickstartsprogram som Ulrika Davdisson har släppt inför 2015. Och ikväll skall jag även gå på henne drop-in möte för att få ännu mer inspiration. Antingen så köper man några böcker av Ulrika (eller någon annan) som handlar om kickstart eller 5:2 och går efter det, eller om ni har möjlighet att gå på hennes möten. Nu idag så börjar hon även en kurs på nätet för Er som inte har möjlighet att gå på mötena, men ni kan inte titta på recepten och tycka att det ser svårt eller krångligt ut, då är ni inte redo! Då är ni inte tillräckligt motiverade! Ni måste själva vilja, annars går det inte. För det är tufft, jag säger inget annat, man är hungrig, men det är inte farligt att vara hungrig. Och  när ni sen ser resultatet på vågen, vilket sker ganska snabbt så inser ni egentligen hur lätt det var. Det gäller bara att bestämma sig! Och när ni väl bestämt Er så börjar en resa som ni snabbt kommer att anpassa Er till. Många har också skrivit och frågat angående huvudvärken, jag är förskonad, har inte drabbats så hårt utav det, men det händer. Det enda jag kan rekommendera är att drick vatten, te eller kaffe och i värsta fall, ta en tablett. Är det väldigt jobbigt när ni kör eran fastedag så ta ett halvt äpple, det ”förstör” ingenting!

Idag är jag inne på min andra kickstartsvecka utav två och det har inte varit lätt alla dagar, med tanke på att jag inte haft någon fastedag på länge med alla helgdagar så tyckte jag dom dagarna var pest! Men samtidigt så vet jag att dagen efter får jag äta gott igen, och recepten som jag nu går efter är kaloriberäknade allihop och där kaloriintaget varierar för varje dag för att ämnesomsättningen skall komma igång ordentligt.

Frukosten kan den ena dagen bestå av 2 omeletter, ½ avocade, 2 körsbärstomater, 1 msk majonäs och en kopp te eller kaffe. Lunchen en sallad på Kalkonpastrami och middagen en god grillad lax med sallad. Dagen därpå är då en fastedag med endast 500 kcal, men då får man bita ihop, men det går, glöm inte det! Och följer ni det som man skall så kan man gå ner 4 kg på 2 veckor och det är väl en bra start och gör att motivationen ligger på topp.

kickstart 1
Frukost med Soyayoghurt, kokos, blåbär och hasselnötter

kickstart
Lax och en blandsallad med fetaost och valnötter med lite dressing

kickstart
Tomatsoppa med stekt halloumi (supergod)

Om ni vill kan ni gå in på Ulrika Davidssons hemsida och läsa om hennes kurser som startar nu. Hennes sida hittar ni Här

Nu går jag alltså in på min andra vecka och jag känner att där kläderna tidigare satt åt har börjat ”lossna” lite grann, för nu skall julkilona bort. Som sagt, våga prova, våga komma igång med Kickstart 2015!

Kram och lycka till!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Kickstart 2015

  1. Jag har ju flera av Ulrikas böcker som min grund i min kost, och har kommit igång bra nu med planera och få till bra mat. Jag har kickstartsboken, men fegar ur att köra en riktig kickstart. Det är inte riktigt jag att vara så strikt, jag får svåra hjärnspöken 🙂 och nu har jag kommit igång med himla bra gymträning så det får styra energibehovet. Men det finns verkligen några kilo för mycket just nu som inte är trivsamma, och snart väntar en resa så får fokusera inför den och se hur det går. Heja dig Helen! kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »