Homestyling 1

Homestyling, ja nu är det dags att börja styla upp hemmet efter jul igen, nu är alla stjärnor, granar, kottar, klappar och tomtar borta, nu dröjer det nästan ett år igen innan dom får titta fram. Sakta men säkert börjar hemmet ta form igen, jag är alltid så att jag vill ändra om och byta ut lite grann efter att jag haft jul, in med lite nytt på nått sätt, ja man är ju lite knäpp ibland. Men så blev det även i år, fyndande två Day ljusstakar till halva priset på rea som jag genast slog till på, för dom visste jag redan vart jag ville ha. För en tid sedan beställde jag även nya nattduksbord till sovrummet från Kartell och nu är även dom på plats, så det blev en liten makeover efter jul i alla fall 😉 Nu skall jag bara hitta något fint att ha på köksbordet, så den jakten fortsätter. Nu börjar ju vårnyheterna komma in så man får hålla lite koll! Men tänkte bjuda på det lilla som är från min Lilla Casa idag….

Homestyling 2

homestyling 3

Bedroom 1

Bedroom

Bedroom 2

Ha en riktigt fin kväll raringar <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

13 tankar om “Homestyling

 1. Galet snyggt!!!
  Jag hade turen att vinna en sån ljusstake från Day, fast modellen för vanligt stearinljus 🙂 Är fortfarande lika glad i den.
  Å så bara älskar jag den där ”bläckfiskljusstaken”, den är sååå snygg! Visste inte att det fanns en matchande skål med, läckert!
  O sängborden, väääääldigt snygga! 🙂
  Ha de fint!
  Kram Anna

 2. Så fint vad kommer den härliga filten ifrån och vad är det för storlek? Golvlampan i vardagsrummet den svarta är den från Ikea?
  Tack på förhand

 3. Så fint vad kommer den härliga filten ifrån och vad är det för storlek? Golvlampan i vardagsrummet den svarta är den från Ikea?
  Tack på förhand

 4. superfint! Oc vilken härlig bläckfisk skål!!! var har du hittat den? tusen tack för toppen inspirerande blog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *