0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Wild – Efter sin mammas plötsliga död tar Cheryl ett drastiskt beslut och lämnar sitt destruktiva liv för att ensam ge sig ut på en tusen mil lång vandring längs the Pacific Crest Trail i Kalifornien. Bärandes på sin stora sorg utmanar hon sig själv både fysiskt och psykiskt och börjar den långa resan mot att finna sig själv.

Filmen är baserad på Cheryl Strayeds bästsäljande biografi med samma namn.

wild

I torsdagskväll var jag på förhandsvisningen på filmen Wild, den har premiär på fredag (16/2) på biograferna. En film kan jag rekommendera er att gå och se. En film som får en att fundera på när livet skall börja, eller har det redan börjat? Man kan aldrig förbereda sig på vad som händer i framtiden, det enda vi vet är att solen går upp varje morgon och ner varje kväll och det är bara vi själva som väljer om vi vill se det…. Jag själv är en tävlingsmänniska, envis som en röd gris, men den här vandringen vet jag inte om jag skulle klara av. Man har haft både med och motgångar i livet, man har både glädje och sorg i sitt liv men för mig vet jag inte om jag skulle kunna komma tillrätta till mig själv genom denna vandring, jag skulle nog hellre välja en ”annan väg”. Men hon är stark, hon klarar det, hon kommer i ”mål” och finner sin glädje i livet, hon hittar sitt egna jag igen.

wild 1

Dagens filmtips!

Kram på Er <3

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Wild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »