Tävling med Living and Room

0 0
Read Time:39 Second

tävling

Tävling med Living and Room! Godmorgon raringar, hoppas ni mår bra så här i mörkret och rusket. I dag har jag äran att få köra en tävling med Living and Room och då en jättefin korg, Diamond i kopparfinish. Själv har jag frukt i min korg, men där sätter bara fantasin gränser, det enda jag är säker på är att den är jättefin 😉

Nu kan även en utav Er bli en lycklig ägare av denna fina korg.

Är ni med och tävlar?
Då skriver ni en kommentar om varför just ni skall vinna.
Går in och gillar/delar/följer Living and Room på IG och på FB
och detsamma gäller på Vitae Stilo IG och på FB

Tävlingen pågår fram till och med söndagen den 18 januari.

Lycka till!

tävling 1

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

13 thoughts on “Tävling med Living and Room

 1. Vilken läcker & fräck fruktkorg ..
  Håller på så smått & ändra stil & färger hemma denna skulle absolut passa in…
  just förlorat min Mamma & svärfar i december juldan f mamma & 9.e december f svärfar..tufft o de slår hårt mot oss..
  hoppas på tur för de piggar ju upp lite.
  Gillar sidorna

 2. Hej!
  Å vilken fin korg! Jag gillar överallt så klart.
  Ja, varför ska jag vinna?
  Kanske behöver jag det inte mer än någon annan.
  Kanske kan jag köpa den själv.
  Kanske finns det nån annan som är den mer värd?
  Eller så är det just därför… För att jag inte brukar säga att jag är värd något.
  För att jag kanske just nu blir lite gladare av materiell lycka, även om den inte löser problem, så piggar det upp.
  För att vackra saker gör mig glad.
  Kanske därför.
  Kram Anna

 3. Hej!
  Är gärna med.
  så läcker korg så snygg och helt unik. Vilken lycka det vore att vinna denna vinst. För i denna kan man smycka med vad årstiden har att bjuda. Kanske vårens finaste grönska, sommarens vackraste blommor, eller det som önskas. Så fin och elegant kommer den pryda på sin hedersplats året runt.

  Följer Living and Room på FB
  och på Instagram med namn
  julianna71

  Följer Vitae Stilo på FB
  och på Instagram med
  namn julianna71

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 4. Åh vilen fin korg. Denna skulle jag vilja ge till min son och hans flickvän som haft mod och tagit det stora steget och flyttat 60 mil hemifrån för att prova lyckan i Stockholm. Vet att båda är svaga för koppar:)
  Kram
  Louise

 5. Jag fick en råsaftmaskin i julklapp……….så nu handlas det mycket frukt och dricks en massa goda nyttiga juicer.Har ett litet delmål att sluta dricka (rättare sagt hinka i mig) cola light……ett litet problem men ack så svårt tyvärr.
  Så det skulle ju vara toppen att få lägga all frukt i denna vackra skål.
  Har också köpt en av Ulrika Davidssons böcker…….som är nästa delmål……………så nu kör vi!
  *****Kram Lena*****

 6. Jättesnygg till all frukt jag lovat mig själv att äta under 2015. Att låta frukten ligga framme i en snygg korg borde hjälpa.
  Med vänlig hälsning
  Maria

 7. Åh, så snygg och stilren den är, den skulle passa
  perfekt hemma hos mej med goda frukter i. 🙂

  Gillar Livingandroom på FB och gillar dej på FB: Malin Gustafsson
  Följer Livingandroom på Instagram och följer dej på Instagram: frozenvanilla_

  Hoppas så på tur.

 8. Vi har en modern kopparlampa över soffbordet i vardagsrummet, och jag kan se korgen framför mig, med massor av frukt i, stå där och se så matchande och inbjudande ut. Så inbjudande faktiskt att jag skulle kunna vara duktigt och nyttig på kvällen och ta en frukt istället för att rota runt i skåpen på jakt efter godis och chips ”harkel”…
  Så det är därför jag behöver denna skål!

  Nu är jag så omodern när det gäller sociala medier att jag varken har FB eller Instagram, men jag gillar dig och Livingandroom i alla fall, och hoppas att jag får vara med i tävlingen.
  Kram från Gunilla

 9. Här går det åt mycket frukt och grönsaker till liten och stor. En vacker skål gör frukten godare. Här passar den både i färg och form då vi gillar varma färger. Nu håller vi alla tummar och tår att det blir just vi som denna skål får.

 10. Vi driver ett jordbruk med köttdjur plus att min man har anställning på ett företag där han jobbar ständig helg. Detta liv,som vi älskar,innebär inga resor odyl så vi tycker om att omge oss med vackra saker i hemmet. Denna skål skulle vi bli glada över att vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »