0 0
Read Time:39 Second

Sköna hem! Visst är det härligt att ha ett skönt och mysigt hem att komma hem till, och nu börjar det även att gå mot ljusare tider och det bästa av allt, det är tulpantider! Jag formligen älskar tulpaner, i alla färger och former höll jag på att säga, ändå blir det mest vita tulpaner jag köper. Häromdagen blev det både tulpaner och en Sköna Hem som fick följa med hem från affären så nu börjar det bli lite hemtrevligt efter julen. Har ni några favoritblommor ni gärna pryder ert hem med så här efter jul? Här är några av mina favoriter…

sköna hem

sköna hem 1

sköna hem 2

sköna hem 3

sköna hem 4

sköna hem 6

Det var lite från mitt sköna hem idag, ikväll skall jag hem till fina Maria och mysa och äta en god middag..

Ha en fin dag allesammans <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Sköna hem

 1. Otroligt vackra bilder :).
  Tulpaner är min absoluta favoritblomma att ha i hemmet.
  Och den vasen… åh, det är verkligen min drömvas!! Synd bara att den är så hiskeligt dyr :/.

  KRAM

 2. Å så vackra buketter och foton <3
  Jag älskar tulpaner, en av mina favoritblommor helt klart!
  Just för att de är så där härligt krispiga 🙂
  Gillar med de vita, även rosa och lila går hem här:)
  Rött och gult har jag däremot väldigt svårt för..
  Ha de gott!
  Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »