0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Det blev en dyr tågresa i torsdagskväll! Ja, inte för att jag försökte åka gratis och blev påkommen för att jag inte hade någon biljett, nej så roligt skall vi inte ha, det berodde på helt andra saker. Kan kanske till och med skylla på min Lilla Skatt 😉 Planerat var att jag skulle åka till Västerås för att gå handledarutbildningen för att få övningsköra med min Lilla Skatt, han har i och för sig fått övningsköra i över ett års tid men har inte haft någon brådska och gått den här utbildningen, men nu tyckte han att det var dags och då var det för mig att bege mig till Västerås. Tanken var att jag skulle ta bilen, men med  det dåliga vädret som var så beslöt jag mig för att ta tåget istället. Sagt och gjort, klev på tåget med telefonen i ena handen och en inredningstidning i den andra….

körkort 1

Och självklart fanns det något i den tidningen som föll mig i smaken, så på resan ner så beställde jag både ljusstaken och spegeln som fanns med i reportaget, kommer passa alldeles utmärkt i mitt kök 😉 Så det blev en dyr resa….

Annars bestod kvällen av 3,5 timme i skolbänken

körkort

körkortsutbilding
Återstår dock att se om den ”Lilla” får något körkort efter kvällens lektion  😉

Söndagmorgon och dags för frukost…. Ha en bra dag allesammans!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Dyr tågresa!

  1. Känner igen detta all för väl, man faller handlöst för något och MÅSTE ha det och helst NU, ja det kan bli dyrt 😉 men ack så fint 🙂
    KRAM 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »