0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

CHANEL kommer med våren och dom finaste färgerna. Man blir alldeles lyrisk när man ser CHANEL´s vår och sommar kollektion när det gäller makeup. Dom levererar i och för sig alltid fina färger med dom bästa kombinationerna. Men vårens och sommarens pastelliga färger är som en påse karameller som man bara vill stoppa i munnen. Man blir som ett barn på nytt när man står där vid sminkdisken och skall försöka välja, men vill ha allt och lite till. Nu kan man ju inte köpa allt man vill ha, men den här gången var det ganska mycket som jag inte kunde låta bli 😉 Nu vet jag att det inte är så lätt att beställa CHANEL på nätet utan man måste gå till en butik och handla, men jag tänkte ändå tipsa Er om några utav vårnyheterna och hoppas ni har möjlighet att springa och shoppa i någon butik i närheten av där ni bor om ni blir sugen på något av de….

Chanel

chanel 1

chanel 3
Konturpennorna till läpparna går i en rosa ton (91) och den andra går i en orange ton (92) den gråtonade eyelinern har nr 35, den är helt magisk!

chanel 4
Sommarfärgen till både händer och fötter

chanel 5
Två rouge och en ögonskuggspalett. Ett rouge går åt det rosa hållet och heter Blush Camelia Rosé det andra rouget går åt det orange hållet och heter 190 Angelique. Ögonskuggorna heter 238 Tissé Paris.

Så nu är det bara att vänta på våren och den solkyssta looken och sanden mellan tårna 😉

Sköt om Er!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “CHANEL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »