0 0
Read Time:32 Second

Boozt fyller på med nyheter varje dag, satt precis och kollade på webbshopen när det damp ner ett mail i inkorgen om att dom har upp till 25% rabatt på vårnyheterna, så då passar jag på att tipsa Er också om det skulle vara så att ni är sugna på lite vårigt och nytt i det gråtrista väder som vi i alla fall har här i huvudstaden idag.  Då passar det bra att lysa upp med lite vår 😉 Har blandat nyheter från Cost Copenhagen, Part Two, Selected Femme, Modström ….

vårerbjudande

boozt guess boozt 6 boozt 5 modström boozt 2 part two by malene birger

Riktigt mycket snyggt finns det i shoppen, länken till den hittar ni Här

Lycka till med shoppingen 😉

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Boozt

  1. Du är otroligt duktig på kläder och inredning. Alltid väldigt snyggt klädd. Men å andra sidan skulle du vara snygg i en plastsäck också. Kan du rekommendera någon butik där du handlar skor eller handlar du bara över nätet./ Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »