Nymålat! För en tid sedan fick jag en inbjudan från Grand Hotel där det stod ”Nymålat” på inbjudan och det visade sig att Grand Hotel gjort en hel ny lobby, där dom har rivit ut gamla mattor och nötta hörn och gjort allt ljust nytt och fräscht. Och vad gör man då? Jo man bjuder in till en AW med mingel, snittar och champagne, för det finns alltid nåt man kan fira, eller hur? Vi går dit i tron om att det inte är var så mycket folk där, ganska sena var vi också. Utanför Grand Hotel möts vi av en dörrvakt som bara släpper in efter listan, det visar sig att det är stängt för allmänheten under några timmar på kvällen, för att vi inbjudna skall få se den nya lobbyn, jo man tackar! Det var ljust, det var snyggt, det var mycket folk och goda tilltugg. Kvällen skulle inte på nåt sätt bli sen, vi gick ju direkt efter jobbet, men på plats så mötte jag en gammal vänskap, och ni vet väl att gammal vänskap rostar aldrig.. så vi blev kvar i några timmar och många gamla minnen kom fram igen.

Zubeyide
Kära Zübeyde <3

Lite bilder från kvällen bjuder jag naturligtvis på 😉

Nymålat

Grand Hotell

Nymålat 1

Grand Hotell 1

Zybeide

En kväll utan förväntningar som blev både rolig och energigivande… Atmosfären på Grand Hotel gör ju inte heller saken sämre 😉

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Nymålat

  1. Tänk så härligt att få komma ut på sånt skoj en helt vanlig kväll. Härligt. Åh, jag är så glad. Idag kommit fina 5:2 bok. Tack. Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *