I skönhetens tecken och ett rum fyllt av förväntansfulla och snygga kvinnor som vill veta mer om hur man förvarar sin ”ungdomlighet” :-). I går kväll hade jag ett event på Estetiskt Hudläkarcentrum och Anne Wetter, en av Sveriges bästa hudläkare. Här hade jag samlat ett gäng härliga tjejer som alla var nyfikna på vad estetiken kan tillföra, ett gäng tjejer som tycker om att umgås, babbla och bubbla. Det blev en mycket lyckad kväll med mycket information av tjejerna på kliniken, härliga goodiebags och härliga rabatter på behandlingar. Att stå på avstånd och studera tjejerna när dom var i sitt esse var ungefär som att se barnen i godisbutiken :-). Det är så många som vill veta mer om vad den estetiska hudvården har att tillföra men alla vågar inte erkänna att dom är nyfikna och än mindre göra någon behandling men gårdagen släppte alla spärrar på dessa härliga kvinnor efter att dom fått berättat för sig vad som händer i huden och när dom även sen fick se några behandlingar som utfördes på plats. OM ni själva skulle fundera på att göra olika injektionsbehandlingar så var försiktiga! Det är alldeles för många som utger sig för att utföra dessa behandlingar som inte på något sätt egentligen har någon utbildning eller erfarenhet, så läs noga på vart och hos vem ni gör detta.
Vi var iallafall i säkra händer igår kväll 🙂

skönhetsevent 2
Anne själv och hennes duktiga tjejer

skönhetsevent 1

skönhetsevent

skönhetsevent 3
Här görs en behandling för att reducera lite rynkor..

skönhetsevent 5
…. och här lite volym på läpparna

och tjejerna blev supersnygga!

jp chenet 1
Bubbel och babbel hela kvällen 🙂

jp chenet 3
Dessa härliga små ”bubbelflaskor” är perfekt om man har fest så alla får en varsin flaska med ett sugrör att gå och ”smutta” på, dessutom snyggt att ställa fram, dom finns som beställningsvara på Systembolaget och ligger 6 i varje förpackning (33kr/st). Bara ett litet tips 😉

Nej nu måste jag ta och göra lite middag… har inte ens hunnit ätit någon lunch idag, inte bra 🙁 men trevlig kväll på er!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

11 tankar om “I skönhetens tecken

  1. Visst är dom söta? Perfekt att ha hemma om man bara vill ha ”lite” bubbel 🙂
   Du får komma på besök…
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *