quality hotel globe 6

quality hotel globe 5
Rulltrapporna leder en upp och ut mot ingångarna till Globen

quality hotel globe 4

hjärtan

Quality Hotel Globe har fått ett ansiktslyft! Och en riktigt snygg och tilltalande sådan! Så tilltalande att ni måste gå dit för att ta en drink eller äta en gudomligt god middag i deras Brasserie X! I oktober förra året öppnade dom upp dörrarna till det ”nya” hotellet, dubbelt så stort och dubbelt så bra! Bara du kliver in genom dörrarna får du en wow upplevelse och man tror inte att man kliver rakt in i ett hotell. Du möts av en snygg reception och på den ena sidan har du gourmet restaurangen Brasserie X och lite längre in bakom receptionen hittar man Bar X, så vill man inte äta kan man bara slå sig ner för en kopp kaffe eller en drink. Jag har hört så mycket gott om Brasserie X men när man inte bor på den sidan stan så blir det lätt att det glöms bort men i fredags när vi skulle på Champions of Rock så bokade vi ett bord för att äta middag innan konserten, och med facit i hand så kommer restaurangen få många besök framöver, inte bara för den goda maten och smakens skull, utan även för den fantastiska service och den kunskapen personalen bär på!

dinner 2

dinner

quality hotel globe 1

quality hotel globe 3

quality hotel globe 2

dinner 1

dinner 3

dinner 4

dinner 6

dinner 7

dinner 9

Behöver jag säga hur mätta vi blev? Men middagen var genomgående helt fantastisk! Det kommer som sagt var inte dröja så länge innan dom får vårt besök igen….

Efter middagen tog vi några steg vidare för att se Champions of Rock i Globen….. ytterligare en himmelsk upplevelse för kvällen.

champions of rock

champions of rock 1
Fler bilder från Champions of Rock kommer i ett eget inlägg senare..

Nu kan jag ju inte tipsa Er om att gå och se Champions of Rock här i huvudstaden, men håll koll på var i vårt avlånga land dom är, för den är väl värd att se. Men däremot så tipsar jag om den ”heta” restaurangen på Quality Hotel Globe 😉

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Quality Hotel Globe”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *