0 0
Read Time:3 Minute, 33 Second

håret

Hairburst! Har ni hört talas om Hairburst? Har ni provat det? Nu har jag faktiskt gjort det, jag är oftast ganska skeptiskt till ”vitaminer” som hjälper till med både det ena och det andra. Men efter att ha läst om Hairburst och sett resultat på hår så bestämde jag mig för att prova och beställa hem. Nu har jag ätit tabletterna i snart en månad och det har redan gett resultat. Det växer och växer…. Så jag kan varmt rekommendera er som vill ha hjälp med hårets kvalitet på alla sätt att prova på denna ”dunderkur”

hairburst

Lite info från deras sida om vitamininnehållet

Biotin spelar en viktig roll för att förbättra nivåerna av keratin i kroppen som leder till frisk hårväxt. Denna ingrediens är så viktigt, det är därför vi har högre nivåer för att stödja din hårväxt resa.

MSM (methylsulfonylmethane) ger den viktigaste grunden svavel för en stark byggsten för ditt hår, det har också visat sig förlänga växande fas av ditt hår.En längre vegetationsfasen (innan vila och sprider) betyder längre hår.

Kollagen är en typ av protein som hjälper till kampen mot torrhet och sprödhet av hår. C-vitamin hjälper till med utformningen av kollagen i kroppen, som också ingår i vår formel (se nedan)

BCAA   ger energi och fungerar som bränslekällor för hårceller och även skelettmuskler, det är därför många idrottare använder detta tillägg!

Silica kan bidra till att förhindra håravfall, återställa vitalitet till håret och kan även hantera håravfall. När vi blir äldre vår kropp producerar lägre nivåer av kiseldioxid så det är viktigt att komplettera vår kost med kiseldioxid för friskt hår.

Hår Hälsa

Selen kan förhindra mjäll och därmed förhindra en torr hårbotten. Det hjälper också använda livsmedel som innehåller protein som producerar mer hår.

Zink hjälper till att hålla folliklar stron g, med låga halter av zink leder till förändringar i proteinstrukturen av hårsäckar som leder till en försvagning av deras strukturella integritet. Vår formel ser till att du har tillräckligt med zink i ditt system att växa friskt hår.

Hyaluronsyra   ger support, ger näring och återfuktar de djupa lagren av hårbotten. Resultatet är frisk glänsande hår och en återfuktad hårbotten. HA är därför avgörande för friskt hår.

Kalcium kan bidra till att förhindra hår faller ut. Vita min D behövs för att absorbera kalcium, vilket är anledningen till att vi också har inkluderat D-vitamin i vår formel eftersom låga kalcium.

Folsyra   är viktig för att upprätthålla färgen på ditt hår och främja hårväxt.

All Natural

En stor andel av hairburst ingredienser är vattenlösliga. Din kropp har en maximal kapacitet för vissa vitaminer, en del människor som idag leder en hälsosam livsstil kan eller inte vara når maximal kapacitet för några av ingredienserna i hairburst redan. För att hindra dig från att överdosering din fantastiska kropp kommer att förfoga över de extra vitaminer som inte behövs. Hairburst försäkrar din kropp är alltid på toppen av sin hår producerar makt genom påfyllning alla viktiga vitaminer för hårväxt. Det finns heller inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen i vår formel, vilket gör produkten ännu renare och friskare 🙂

Vitaminer

B Vitamin Complex B-vitaminer är antioxidanter, och vi har massor av dem; B1, B2, B3, B5, B6 och B12. De spelar alla en viktig roll i frisk hårväxt. Inklusive reglerar hormoner och immunsystemet. Brister i dessa vitaminer kan börja orsaka håravfall, vilket inte kommer att vara ett problem när du startar din hairburst resan 🙂

Vitamin A   är en annan kraftfull antioxidant, är det kan stoppa ditt hår och hårbotten torkar ut, därför lämnar en frisk hårbotten för hårväxt.

Vitamin C är laddad med antioxiderande egenskaper. När du inte får tillräckligt med C-vitamin kan leda till torrt och klyvning hår, vilket i sin tur kan leda till håravfall.

Vitamin D hjälper kroppen att absorbera kalcium, vitamin D är viktigt i växande fas av hår. Tester mellan friska och ohälsosamma hår har visat en dramatisk skillnad i D-vitamin, som belyser dess betydelse.

Jag beställde vitaminerna från deras hemsida, utan några problem och med snabb leverans. Ni hittar deras sida HÄR

Kom bara ihåg att när ni har beställt, beställ gärna för 3 månader på engång, att ni avslutar Er prenumeration så att det inte kommer automatiskt en burk varje månad!!

Ha en fin dag raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “Hairburst

 1. Spännande…………jag har provat allt! Så det kan vara kul att testa detta också. Håller just nu på med Lóreals nyhet SERIOXYL som är en 3 månaderskur med schampo, balsam, mousse och två olika serum.Har bara använt det i en vecka så får återkomma med resultatet. Någon mer som testat detta?
  Har tunt hår och tappar alltid en massa hår.
  Tack för tipset!
  Kram Lena

 2. Intressant! Ska jag testa, för mitt hår behöver en dunderkur. Håret tar ju verkligen stryk när man inte mått bra. O det tar tid att återhämta sig även när man mår bättre igen.
  O sen har jag typsikt skandinaviskt hår… Så kanske hjälper det att tjocka till det lite med;-)
  Kram Anna

  1. Du följer bara länken på bloggen så kommer du in på deras sida. Välj sen om du vill ha en, två eller tre burkar. Tryck då på den rutan det gäller så kommer du till beställningen. Kom bara ihåg att efter du beställt maila till dom att du inte vill ha fler, annars kommer det burkar varje månad. Hoppas det går bra!

   Kram
   H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »