0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

lakritsfestivalen 8

Pressvisning inför Lakritsfestivalen! Ja nu är det dags, idag smäller det, hela Annexet är fyllt med lakrits och glass. I torsdags eftermiddag var det pressvisning inför Lakritsfestivalen på Quality Globe Hotel här i Stockholm. En liten försmak av vad som komma skall inför helgens festival, man får nog säga att lakrits är den nya chokladen. Här frossades det i lakritste, lakritshårdbröd, lakritsmassage och mycket annat. Tänk så populärt lakrits har blivit den sista tiden och att det även numera finns i så mycket matlagning. På festivalen kommer kockarna från Rent a Chef att erbjuda en lakritsmeny till ett bra pris och har ni möjlighet måste ni provsmaka den. Den är gudomligt god och lakrits i alla tre rätterna. Under pressvisningen fanns även Calle från Calles såser där, ni vet han som bland annat tagit fram den fantastiska såsen ”Calle och lakritssåsen”… och självklart kommer han även att finnas på festivalen så missa inte hans monter. Själv kommer jag att vara på festivalen på söndag för att gotta mig lite grann.
Bjuder naturligtvis på lite härliga pics från pressvisningen!

lakritsfestivalen 1

lakritsfestivalen 3

lakritsfestivalen 4
Bubbies! Mochi Ice Cream från Hawaii, så god så det är obeskrivligt!!!

lakritsfestivalen 5

lakritsfestivalen 6

lakritsfestivalen 9
Fina Maria med hårprydnad av lakrits

pressvisning 2

pressvisning 3

pressvisning 4

rent a chef
Gunnar från Rent a Chef kommer med sina kollegor stå för festivalmenyn, kan varmt rekommendera den!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Pressvisning

  1. Älskar lakrits, fina bilder som vanligt. Var kommer den fina spegeln i mässing ifrån som ser ut som en blomma. #Den sitter vid din matplats. Tacksam för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »