0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

bubbies 1

Bubbies, Mochi Ice Cream från Hawaii en ny spännande upplevelse i glassvärlden och för mig en riktig efterrättslyx! Dom härliga färgsprakande fingerfoodsen får det att vattnas i munnen riktigt ordentligt. Har provat på dom tidigare men nu under Glassfestivalen på Lakritsfestivalen så finns dom med. Och det bästa av allt är att dom är på väg ut på marknaden i raketfart. Just nu finns dom bland annat på Ica Maxi i Nacka att köpa som lösvikt i frysdiskarna, så nu vet jag vart jag kommer att åka och handla inför helgerna tills dom spridit sig på fler ställen.
Men nu är det lördagkväll, en lördag som inte alls blev som planerat, vaknade av att solen sken från en klarblå himmel men tyvärr väldigt blåsigt. Lakritsfestivalen går av stapeln och den skulle besökas imorgon, men ack den som inte kan ändra sig, vi åt en underbar frukost, åkte och köpte födelsedagspresenter till mor/mormor till nästa helg sen bar det faktiskt av till Lakritsfestivalen, jag och Lilla Skatten <3

frukost instagram
Favoritfrukosten Alpro youghurt naturell med färska blåbär och hallon toppat med lite kokos. Yummie!!

lakritsfestivalen
Mer om Lakritsfestivalen kommer på bloggen imorgon…

Bubbies

 

Nu sitter jag här i soffan, tillbakalutad med datorn i knä och ett glas champagne bredvid mig, snart skall grillen tändas och till dessert blir det naturligtvis Bubbies 😉

Ha nu en riktigt mysig lördagkväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Bubbies

 1. Åh, å läckra dom ser ut. Verkar vara helt i min smak. Men till min lilla stad lär det nog dröja innan dom kommer. Ha en underbar lördag kväll. Kram Inger

 2. TACK för den härliga vinsten! Vi var också på LAKRITSFESTIVALEN idag och njöt av allt som fanns. Så nu är magen lite bubblig av all lakrits, Men smarrigt var det. Vi köpte med oss en massa lakrits hem, så nu blir det lakritstema i påsk när mina två ”skatter” kommer hem.
  Nu fortsätter vi njuta av lördagen,
  Kram Lena

  1. Vad roligt Lena att ni uppskattade det! Vi var också där i dag och mättade våra magar med både lakrits och glass 😉

   Ha en fortsatt fin kväll!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »