BERING

BERING på min arm. Man kan nog sätta många benämningar på mig, klockoman, väskoman, skooman… you name it! Men nu har jag under en lång tid haft mina klockor från Michael Kors med stålarmband i många olika utföranden men så fick jag för mig att jag ville ha en lite mer ”herrklocka” fast i dammodell med svart läderarmband. Så fick jag tips av en kompis om BERING. Har faktiskt inte tittat speciellt mycket på dom måste jag erkänna men när jag gick in på deras hemsida fanns det mycket smått och gott men jag valde i alla fall en enkel stilren klocka i silver med vit urtavla och svart läderrem, precis som jag ville ha det, men det var nära att det sa klick på flera utav klockorna ;-).

BERING 1
Levererades i en snygg rund glasburk… och jag är jättenöjd 😉

Vill ni kolla in sidan så finns den Här. Ett litet tips kanske inför kommande skolavslutningar, studenten och konfirmation…. Lilla Skatten fick en fin klocka utav oss när han gick ut 9:an som han använder jämt och blev jätteglad för.

bering 2

Det fick bli söndagens lilla tips, för vår del börjar det bli dags att rulla hem mot huvudstaden efter en mysig helg här uppe i hälsingeskogarna 😉

Ta hand om varandra <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “BERING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *