0 0
Read Time:55 Second

boktips 1

Boktips! Söndag och det är dags att krypa upp i soffan om ni inte redan gjort det, själv har vi precis kommit hem från en helg hos mina föräldrar så här skall packas upp innan det är dags att börja med maten. Tänkte att jag skulle ge er ett boktips om två nya böcker jag köpt, vi går ju mot varmare tider där vi förhoppningsvis får hänga i solstolen, lapa sol, äta lite glass och läsa en bra bok. Jag vet inte om ni läst böckerna av Sophie Kinsella som skrivit alla böcker om ”En shoppoholics bekännelser”, jag har läst alla och det är riktiga såna där ”tjejböcker”, man kan bara läsa utan att behöva tänka så mycket. Förutom att hon kommit ut med en ny fristående bok som heter ”Bröllopsnatten” som är en fartfylld feelgood-roman så har hon även kommit ut med en ny bok ur Shoppoholics serien som heter ” En shopaholic i Hollywood”, en bok full av stjärnglans, rödamattanfärgade solglasögon och humor som glimmar till.

boktips

Ett litet boktips och med det önskar jag er en mysig söndagkväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Boktips

  1. Verkar vara ett bra tips (som vanligt). Älskar den typen av böcker. Skön söndagskväll till dig också. Kram Inger. PS knäckebrödet går åt som smör. Bara att baka mer. Supergott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »