Det går bara inte sluta titta!

0 0
Read Time:28 Second

img_6658

Jag säger bara Gåsmamman! Såg ni den första säsongen när den gick på tv (eller C more)? Den var så himla bra! Nu har säsong 2 släppts på C more, 10 nya avsnitt! Jag är helt besatt! Det går bara inte sluta titta! Jag har nu sett igenom alla 10 avsnitten på 3 dagar :-). Helt galet bra! Den kommer naturligtvis på tv så småningom men missa den för sjutton inte 🙂 Har ni möjlighet att se den på C more så gör det nu…

img_6657

Ett litet tips om ni vill mysa i soffan på kvällarna 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Det går bara inte sluta titta!

 1. Vi har kollat säsong 2 med, måste dock tycka att några avsnitt var lite ojämna o en del saker i storyn blev lite b nästan, jämfört mot säsong 1. Men helt klart sevärd o Alexandra är så cool! Nu ser vi en serie på Netflix med kiefer Sutherland – Designated Survivor. Vita huset, makt, massa happenings och
  sånt där. Bra! Kram

  1. HÅller med dig! Men Alexandra är grym! Spännande med den andra serien, då ska jag kolla in den 🙂
   Gott Nytt År!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »