Pop-up Store

Pop-up Store mitt bland alla shoppinggator! Det är dessutom inte vilken Pop-up Store som helst utan ”gula änkan” Veuve Clicquot! Jag vet vart jag kommer att hänga i maj månad, nämligen på Mäster Samuelsgatan 5! För första gången får Stockholm sin egen Veuve Clicquot pop-up Store med champagnebar. I maj månad kommer det alltså att bubbla för fullt i en vårig och exklusiv Veuve Clicquot miljö.

I butiken säljs exklusiva kvalitetsprodukter för hem och fritid så som champagneglas, kylare, weekendväskor, trädgårdsmöbler och gummistövlar i Veuve Clicquots karaktäristiska gula färg – perfekta gåvor för sommarens fester och högtider. Butikens övre plan kan bokas av privata sällskap för till exempel after work eller champagneprovningar.

Den 5 maj öppnar Veuve Clicquot Pop-Up Store med bar upp för alla champagneälskare.

Öppettider från den 5 maj – 27 maj 2015:

Tisdag – fredag 11:00 till 20:00
Lördag 11:00 till 18:00
Söndag 12:00 till 16:00

Ses vi där!?

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Pop-up Store”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *