Körsbärsträden i kungsträdgården

Körsbärsträden i Kungsträdgården är på väg att blomma ut, men än så länge kan ni sitta lugnt hemma, det är bara 2 träd som blommar ;-), igår gav vi oss in till staden för att titta på dom fantastiska träden, men en besvikelse sköljde dock över mig när jag närmade mig Kungsträdgården. Hade sett bilder bland annat på Instagram av dessa vackra träd, men skenet bedrog, det var som sagt var 2 träd som blommade och där stod ALLA och knäppte kort, så ni kan lugnt vänta till nästa helg, då står nog det mesta i blom om solen fortsätter skina på oss. Men när det väl blommar ut är det så fantastiskt vackert, men självklart fångade man dom blommor som fanns för dagen ;-). För ingenting är ju så vackert som när Körsbärsträden i Kungsträdgården blommar!

Körsbärsträden i kungsträdgården

Körsbärsträden i kungsträdgården

Kungsträdgården

kungsträdgården 2

En underbar eftermiddag i Kungsträdgården trots den envisa blåsten som var. Nu får vi vänta till nästa helg och se om vi har bättre tur då 😉

Hoppas ni haft en skön helg och en bra start på veckan.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Körsbärsträden i Kungsträdgården”

  1. Haha det lätt lite hajpat numera när alla ska visa på bild hur det ser ut men blir lite friserad sanning. Vi hade två såna fina träd första åren i vår trädgård – det var så snabbt överblommat tyvärr men det är nåt visst med dessa ljuvliga blommor. Kram

  2. Kollade precis i vår lilla stad om de börjat blomma eftersom jag sett att de var på G i Kungsan. men skenet bedrog alltså. Jag väntar med glädje på dessa fina blommande träd.
    Kram Helena

  3. Ja, jag har just tänkt att det kan inte vara full blom ännu där även om jag sett massa foton. Jag var i Milano i helgen och utanför mitt hotell var det en hel rad med dessa träd och de var i full blom. Fantastiskt vacker och vilken härlig temperatur det var där. Så underbart.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *