smak

Med smak för det goda kan ha många betydelser här i livet, för mig handlar just Smak om en restaurang här i Stockholm som ligger på Oxtorgsgatan. På Smak jobbar man just med att framhäva smaker och allt serveras i smakportioner och man väljer tre, fem eller sju smaker, vilka man själv känner att man tycker om, i lördags när vi var där fanns bland annat smaker som gran, tryffel, sesam, citron och många fler, till dessa rätter finns det framtagna vinförslag som gifter sig med smakerna för maten. Vi valde att smaka av fem rätter, vilket jag tycker är ganska lagomt, man blir gott och väl rätt. Smakerna varierar från tid till annan och för varje gång jag varit där har det varit olika smaksensationer på menyn, vilket är väldigt trevligt för det blir alltid en överraskning. Ett tips för er som befinner er i Stockholm att testa, ett mycket trevligt koncept, men som vanligt gäller det ju att boka bord :-).
Vi började kvällen på Smak och avslutade den sen på Milles för några goda och uppfriskande drinkar innan det var dags att ”rulla” hemåt…

lördagsmiddag

smak 3

smak 2

smak 1

smak 4

smak 5

smak 7

smak 8

milles

milles 3

milles 1

Med smak för det goda kan man njuta av livet på många olika sätt 🙂

Det är lördag och jag hoppas att ni får en fin sådan, själv skall jag bege mig mot mässan här i Göteborg för lite jobb!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *