0 0
Read Time:45 Second

Småplock till middag! Känslan att av att komma hem från jobbet, lägga upp några goda delikatesser och få njuta av ett glas Cava är något som jag uppskattar enormt mycket. Ett av många sätt att umgås, slappna av och återhämta sig, det är i alla fall vad vi brukar göra när fredagen kommit och knackat på våran dörr. Nu har man ju förutom goda middagar också kunnat njuta av Let´s Dance, men nu är det slut med det, så nu får vi väl börja umgås med varandra istället ;-). Ligger lite efter här i bloggen så jag har fortfarande inte hunnit skriva om förra fredagens mys där till och med Ingemar Stenmark gick och vann hela Let´s Dance. Så det är väl inte så mycket mer att skriva om det utan visa några pics från vårat fredagsmys…

fredag 1

fredag 2

lets dance
Han säger inte många ord för mycket 😉

Ha nu en fin lördag raringar!

Kra

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Småplock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »