Deseos

0 0
Read Time:45 Second

Deseos har nu fått upp sina fina sommarsmycken i webbshopen, och självklart var jag snabb och knappa hem några snyggingar… Jag är ganska ombytlig utav mig när det gäller smycken så när jag köper lite stora och färgranna smycken får dom gärna vara prisvärda, och då tittar jag alltid in  på Deseos, dom har snygga och billiga smycken för alla tillfällen. Det är alltid pricken över i:et i en outfit när man tillsätter dom rätta asseccoarerna och ännu roligare tycker jag det är på sommaren när det är så mycket färgglada smycken. Här kommer några av godbitarna jag beställde hem den här gången…

deseos 1
Halsband och Armband

deseos 4

deseos 5

deseos 6
Halsband

deseos 7
Halsband

deseos 8
Örhängen

Sommar, sol, bara ben och ljusa härliga färger och snygga smycken till det så är sommarens alla fester redo att besökas….

Missa inte alla nyheter hos Deseos, ni hittar dom Här. Dessutom är det FRI FRAKT just nu!

Ha det gott!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Deseos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »