0 0
Read Time:53 Second

Katerina Janouch – Barfotaflickan

katerina janouch

Katerina Janouch har kommit ut med sommarens bok, hon brukar alltid lansera den här boken inför somrar och semestrar, serien om barnmorskan Cecilia Lind, Barfotaflickan. Om jag inte är fel underrättad så är det den 8:e boken iordningen, jag har läst alla och tycker att det är så jobbigt att den inte kommer ut fler gånger än en gång per år, jag streckläser dom verkligen 😉

Den här boken handlar om  Barnmorskan Cecilia Lund som fyller 40 och lever varannanveckasliv i en lägenhet i förorten. Barnen har blivit äldre och Cecilia kan satsa mer på sitt arbete.En natt kommer en papperslös kvinna in på förlossningen. Hon föder en pojke men dagen efter försvinner hon spårlöst. Ingen vet vart hon tagit vägen eller varför hon lämnat kvar sitt nyfödda barn.Samtidigt sker en rad dramatiska händelser i Cecilias familj. Sonen Marcus drabbas och även modern Christina.Både privat och i sitt yrke brottas Cecilia med svåra frågor om människors lika värde.

Ett hett boktips till stranden och hängmattan 😉

Den finns att beställa Här

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Katerina Janouch

  1. Jag väntar och längtar också efter varje ny bok. Denna läste jag från pärm till pärm, riktigt tråkigt när den tar slut, men vill ju liksom bara fortsätta. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »