0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Middag i världsklass det får ni om ni avnjuter en middag i restaurangen på Havsvidden! Jag har varit på Havsvidden vid några tillfällen, men från i slutet på förra året så har Christian Sveholm, kökschef, åter tagit över rodret i köket, och det märks! Man kan inte i ord beskriva hur fantastiskt gott allting är, hur allt bara smälter i munnen och smaklökarna dansar salsa, ja det är faktiskt så! Dessutom säger recensioner från en rad olika personer att maten går att jämföra med Noma i Köpenhamn, för er som inte vet vad Noma är så anses den idag vara världens bästa restaurang, så då förstår ni vilken kvalitet det är på maten på Havsvidden! Christians matfilosofi utgör ren, enkel och rustik lyx . Han lagar mat på ett spännande sätt med utrymme för överraskningar. Förutom att maten är oförglömlig så är utsikten densamma, restaurangen ligger med utsikt över havet, så där kan man tillbringa många timmar, vilket man också gör, för när man äter här så äter man minst 3-rätters middag så när man vet att man skall hit och äta skall man se till att vara riktigt hungrig 🙂

havsvidden 12

havsvidden 13

havsvidden 14

havsvidden 15

havsvidden 18

havsvidden 16

havsvidden 17

havsvidden 19
Även den här gången fick vi möjlighet att träffa kocken himself….

havsvidden 20

Och här satt vi till solen gick ner i horisonten och lite till… ville aldrig att kvällen skulle ta slut!

Om ni planerar att göra någonting med nära och kära så är Havsvidden värt att resa till, varje årstid har sin tjusning. Njut av boende, mat, spa, träning, varandra, ja vad ni vill helt enkelt 😉

Nya spännande saker sker så håll utkik på deras hemsida så ni kan planera in när det är som bäst att åka dit. Deras hemsida hittar ni Här

Ha det så bra!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Middag i världsklass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »