0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Marcus Birro 4

Marcus Birro, mannen som det sista året har hamnat i dom flesta blåsväder man kan hamna i! Det har varit uppmärksamma luncher, uppsägningar, skilsmässa, förälskelse, och uppbrott, både privat och i yrkeslivet. Nu har han gett ut sin bok ”fyra årstider med Marcus Birro” . Fyra årstider, ett år,  säger poeterna att det tar för ett hjärta att läka efter sorg men för hans egen del har det senaste året varit både turbulent och omskakande. Han träffade sitt livs kärlek i Michaela Kälveskog, när dessutom båda två var gifta! Michaela gift med SD-toppen Martin Kinnunen. Tanken var att Birro nu under hösten skulle åka runt i kyrkorna och föreläsa om sin nya bok, men när förälskelsen med Michaela blev känt gav många honom kalla handen från delar av kristenheten.  I tisdagskväll hade han releaseparty för den nya boken på Hotell Kungsträdgården. Många kända och okända personer fanns på plats och självklart hans nya kärlek också <3
Maten det bjöds på var lagad och anpassad efter just fyra årstider och smakade gudomligt gott!

Markus Birro

Marcus Birro

Marcus Birro 2

Marcus Birro 5

Marcus Birro 3

event 1

Markus Birro 1

event

Marcus Birro 1

Är ni intresserade av att läsa boken så finns den att beställa både på Adlibris och Bokus.

Nu önskar jag Er en fin torsdagkväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »