0 0
Read Time:41 Second

Virtual Beach Club här på Illetes, där låg vi igår och bara myste och hade det bra, solen lyste från himlen och havet gnistrade alldeles blått nedanför fötterna, mycket mer än så behöver inte jag för att slappna av och må bra. Vårt hotell låg precis vid havet, ett stenkast därifrån och Virtual Beach Club ytterligare några meter därifrån.  Ibland är det barnsligt skönt att bara bli uppassad när man ligger och solar. Lite vatten, lite frukt, en mojito, rosé och en god lunch. Med tanke på att kvällarna blivit sena och mornarna tidiga, jag har ju trots allt tränat alla dagar, så blev det en välbehövlig powernap i solstolen också :-). Bjuder på lite bilder från gårdagen…image image image image image image image image image

Nu är jag åter hemma igen, packar upp och packar om för imorgon bär det av mot nya äventyr 🙂

kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Virtual Beach Club

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »