0 0
Read Time:57 Second

Milles 3
(bild lånad från nätet)

Michelle van der milles, eller bara Milles som man säger är en mysig och härlig restaurang på Strandvägen, vägg i vägg med Strandvägen 1, men med en lugnare miljö än Strandvägen 1 och maten är fantastiskt god. Ett ställe man måste boka bord på, som dom flesta ställen här i Stockholm, om man vill äta. I torsdagskväll var Maria och jag där för att ”prata” av oss lite grann om vad som hänt dom sista dagarna, äta en bit god mat och bara titta på folk. Att hämta energi kan man göra på många olika sätt men att gå ut och äta en vardag med en fin väninna är för mig ett mycket bra sätt att ladda batterierna. Vi försöker gå på olika restauranger varje gång vi är ute och vi bestämmer varannan gång vart vi skall gå någonstans, jätte trevligt! Man förlänger även helgen lite grann då man tjuvstartar lite grann på torsdagkväll, mysigt mysigt <3 I torsdags åt vi Tonfisk tataki med avokado, tomatsalsa, koriander och smetana och till det ett glas vin.

Milles

milles 2

En restaurang ni gärna kan besöka om tillfälle ges 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Michelle van der milles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »