0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

OPI lanserar inom kort sin julkollektion, star light collection, och i torsdags var jag med fina Maria på ett fantastiskt event på ambassadeur anordnat av en PR Byrå med två vassa tjejer i spetsen. Det var glitter och glamour genom hela eventet, inte bara på nagellacken. Där bjöds på lakrits cupcakes, cava och tapas, var svårt att slita sig därifrån. Lacken som kommer att finnas ute i butikerna runt oktober/november består av 18 stycken lack i dom mest gudomliga färgerna. Jag har haft äran att vara med under dom sista årens lanseringar av OPIs nagellack och inget slår den kollektion som kommer ut nu till julen så där måste ni verkligen hålla ögonen öppna, ni kommer vilja ha massor av färger, dom kommer att kosta 155 kr/st. Under kvällen fanns möjlighet att få naglarna målade utav tjejerna som dagligen jobbar med OPI lacken, och självklart tog vi tillfället i akt 🙂 Bjuder på några bilder från vår härliga kväll..

opi 2 ’

opi 1

opi
Lakrits cupcake.. har nog aldrig smakat godare!

opi 6 ’

opi 5

opi 4

vitae stilo

vitae stilo


mariaVi bjöds även på snygga guldtatueringar

opi 10

opi 11
En goodiebag fylld med vinterns alla nya färger 🙂

opi 12
Dom härliga tjejerna som gjorde kvällen <3

Söndagmorgon! Startar dagen med ett träningspass men sen finns inga planer alls för dagen, inte vanligt när det gäller mig, men med tanke på att det är min enda lediga dag i helgen så känns det ganska bra att ta dagen som den kommer…

Ha en fin söndag raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “OPI

 1. Hej!
  Vilka superfina ringar du har på dig på den bilden naglarna blir målade. Hoppas du har tid att svara för det var bland det finaste jag sett på länge.
  Tack för en superbra blogg.
  Mvh
  Irene

  1. Hej Irene!

   Tack för din fina kommentar. Ringen på det vänstra ringfingret kommer från Louis Vuitton och den på långfingret på min högra hand kommer från Gina Tricot.

   Ha en fin kväll!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »