0 0
Read Time:57 Second

Jersey Boys, från Broadway och West End till China Teatern! Stående ovationer, applåder som aldrig ville ta slut, ett tak som nästan lyftes! I fredags hade Jersey Boys premiär. Musikalen som bygger på en sann historia om fyra killar som under flera år tar sig fram på en något grusig väg för att nå sin musikaliska karriär, mycket händer på vägen, fängelsestraff, dödsfall och splittringar i gruppen men dom hinner med en sista återförening, vilket inte betyder att man förlåtit det som hänt… Det här är en musikal som ni alla bör se om ni gillar 50-60 tals musik, det var hög puls från början till slut och med den sanna historien som spelas upp är man tagen rakt igenom. Vi hade äran att ha fått en inbjudan till premiären, helt ovetandes om vart musikalen skulle ta oss, men den tog oss med storm och den gick rakt in i hjärtat. Men först lite mingel och champagne på röda mattan innan det var dags att bänka sig.

jersey boys

jersey boys 7

jersey boys 6

Jersey boys 5

jersey boys 1

jersey boy 8

china teatern

jersey boy 9

jersey boys 3

 Förutom att ni själva bör se den så kan jag varmt rekommendera att ge bort det i julklapp eller födelsedagspresent.

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »