4 good – EAT LOVE LIVE

4 good

I kväll tillbringar jag några timmar på Rival och lyssnar på alla härliga föreläsare på 4 good, ikväll står Agneta Sjödin på scenen och berättar hur hennes drömmar blivit till verklighet, Leila Lindholm ger matinspiration, Mårten Nylén ger pepp och inspiration för att leva ett sundare liv och sist men inte minst, Åsa Tönne, en väninna till mig som för nästan fyra år sedan fick en elak hjärntumör, men Åsa bestämde sig för att leva och överleva och ikväll berätta hon sin historia, Åsa har även gett ut en bok ” jag gråter inte, det är bara tårarna som rinner”.

Ser fram emot en inspirerande och lärorik kväll.

Brukar ni gå på 4 good eventen? Dom finns i Göteborg, Malmö och Stockholm. HÄR kan ni läsa om alla eventen.

Ha en fin måndagskväll, det skall jag ha 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *