0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Fredagsmys! Finns det nåt bättre? Jag älskar fredagar och fredagsmys och i fredags hade jag en extra mysig fredag. På lunchen hade jag äran att få äta lunch med min Lilla Skatt som var i stan över dagen, och när han får bestämma blir det naturligtvis Brillo :-). Efter jobbet sen handlade jag hem lite sushi som skulle ätas som tilltugg till Proseccon innan det var dags för premiären av Jersey Boys. Ja jag hade en helt underbar fredag. När jag är hemma och fixar till som jag gjorde inför tilltugget så tycker jag det är så mysigt och önskade att jag vore hemma mer än vad jag är, det känns som att jag bara sover i min läghenhet, men hur roligt är det att sitta uppkrupen i soffan själv varje kväll :-). Men snart kommer ju vintern och då blir det nog lite mer mysiga kvällar hemma med bra filmer, serier, tända ljus och lite smågodis.. haha, min stora last här i livet! Men för att leva i nuet så var i alla fall min fredag supermysig!

fredagsmys 3

fredagsmys 4

jersey boys

I går kväll var jag på 4 good och lyssnade på alla fantastiska föreläsare men ikväll tänkte jag vara hemma och försöka få upp min nya lampa i vardagsrummet 🙂

Ha en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Fredagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »