healthy box

Healthy Box! Den var mer än välkommen den här månaden efter matfrossan i Italien för några veckor sedan 🙂 blir så glad varje gång jag är lite extra nyttig och som vanligt var det mycket ”matnyttigt” med i boxen den här månaden… Har ni hunnit prova boxen ännu? Om inte så kan ni läsa mer om den HÄR, den här månaden följde det dessutom med ett recepthäfte av Viktor Ingemarsson, Sveriges bästa Raw food kock, många goda recept fanns det! För övrigt så kunde jag hitta superfood från nu3, protein shake från fitnessgurun, crackers mix från gogreen, aloe vera med persikosmak, Yogi tea med en ny spännande smak, choco mint, skall bli spännande att smaka, jag är nämligen väldigt förtjust i Yogi te. Sen har vi då den orange påsen med tranbär i apelsinchoklad, dom var så himla goda, påsen var nästan slut innan jag hann knäppa kort 🙂 Prova dessa!!

Healthy box 2

healthy box 1

healthy box 5

healthy box 4

Nej raringar, nu är det dags att snöra på sig träningsskorna och bege sig ut på en liten träningsrunda! Ha en fin söndag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *