0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

tacos

Tacofredag! Ja igår kväll blev det en fredagskväll fylld med tacos, det är inte  någonting jag lagar till till mig själv, men när lilla skatten är här så hör det ihop på något sätt. Under alla dom år han bodde hos mig så åt vi alltid tacos på fredagar, det var fredagsmys för oss. Så igår var det alltså dags igen, det går fort och enkelt att laga till, igår var jag så trött efter arbetsveckan så jag orkade inte stå allt för länge i köket. Jag hämtade lilla skatten vid tåget, åkte och handlade sen var vi hemma hela kvällen och bara mös, fram till klockan var strax innan tio och jag blev vansinnigt sugen på smågodis, då gick Filip ut och köpte godis till mig! Det kallar jag ”mammakärlek”. Jag är ganska van att få klara mig själv och uträtta alla ärenden själv så fort jag behöver något eller vill ha något och helt plötsligt så får jag ligga kvar hemma i soffan och slappa, kan väl säga att helt gratis blev det inte, det kostade ett litet bidrag till ett par nya hörlurar, men det behöver vi inte tala så högt om :-). Men god mat och fredagsmys blev det iallafall…

tacos 1

tacos 2

Med tanke på att jag fortfarande inte har några köksstolar så får det bli ”gående” bord :-). Vi tar maten i köket och äter i vardagsrummet, eller åt skall jag väl säga, idag tog Stora Skatten med sig vardagsrummsbordet hem så nu vet jag inte vart vi skall äta någonstans 🙂

Hoppas ni hade en mysig och skön fredagskväll och att lördagens kväll blir detsamma!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Tacofredag

  1. Hej! Hittade just till din blogg och jag trivs! Ser att du saknar köksstolar och så läser jag att du älskar inredning så; titta in på http://www.unikamobler.se och kika vad dom har! Dom har fantastiska möbler, antika som de klär och målar om, allt enligt önskemål!
    Jag själv håller på att bygga upp min blogg igen efter en längre tids frånvaro… Ha en skön måndagskväll!
    Varma hälsningar
    Silvia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »